BarnasPiratshow for alle scener!

Pirater og sjørøvere er et sikkert kort når du skal trekke et barnepublikum!

 

"PiratPappa blir sjøsjuk" er et piratshow som i mange år har begeistret små- og store pirater!

PiratPappa er lei av sjøliv og pirateri. Nå vil han mønstre av og kjøpe et lite hus med en liten hage hvor han kan henge opp hengekøya si og ligge rolig og pusse på gullmyntene …

Det passer ikke for hans vakre datter Celine! Hun er ung og ambisiøs og vil gjøre karriere som pirat og ta priser for seg selv og konge og fedreland. PiratPappa trenger hjelp fra småpiratene for å slå seg til ro, mens Celine hjelp for å overbevise PiratPappa om å dra på tokt igjen!

"PiratPappa blir sjøsjuk" er en forestilling full av spenning og moro og med sanger som lett setter seg på hjernen…

Sondre og PP_C 1.jpg

PiratPappas Piratshow er svært fleksibelt, og fungerer like godt på store som små kulturarenaer.

PP Innomhus Slemmestad_edited.jpg

Vi har med oss alt vi behøver av utstyr for forestillingen, og det er ikke behov for teknikere eller scenearbeidere.

PiratPappa blir sjøsjuk -en forestilling som er skapt for å involvere publikum!

PiratPappa vet å vekke den indre piraten i de fleste 3-10 åringer! Det er derfor like mye av forestillingen foregår blant publikum i salen som på scenen. Showet er i utgangspunktet 35 minutter + meet & greet, men erfaring tilsier at publikumsresponsen gjør hele seansen litt lengre!

"PiratPappa" blir sjøsjuk er en fleksibel forestilling og kan like gjerne spilles i barnehagens fellesrom, - i små og store kulturhus eller på festivalscener. Vi kan bruke playback og avvikle forestillingen uten noen form for assistanse og endatil ta med oss alt av teknisk utstyr.

Showet blir enda mer levende med levende musikk!
 
PiratBandet er fire unge musikere som skaper enda mer trøkk i forestillingen når vi spiller fra scene. I tillegg til å levere et rocka komp, bidrar de aktivt som fire ekstra piratmatroser i piratshowet.  Om dette er en konsert eller et drama, har vi ikke bestemt oss for. Det vi er helt sikre på er at vi har et show som svinger - enten du skal fylle en stor eller liten kulturarena!

Joda, historien om PiratPappa kunne godt ha skjedd i virkelighetens Norge.

PiratPappa har en historisk forankring fra tiden før 1814 og Norges frigjøring fra Danmark. I den tiden fantes det norske pirater, - kalt kaperkapteiner. Med kongens velsignelse fikk de røve fiendeskip og ta priser blant skip, mannskap og last.

 

PiratPappa kan med andre ord godt innlede til historieundervisning for skoler, museer eller andre historieinteresserte.

PiratPappa er også alenepappa for Celine og showet berører moralske og etiske dilemmaer i relasjonene mellom barn og mellom barn og voksne. Det gir barnehager, skoler og familier muligheten til å adressere disse temaene med barna.

Piratpappa3.jpg

Piratshowet spilles tett på barna og like gjerne på små- som store scener. Historien og musikken engasjerer og fenger store som små.

Ta kontakt med PiratPappa, så kan han gi flere innspill til "pedagogisk bruk" av forestillingen.