top of page

Små forestillinger for små folk

OG Strømme presenterer 4 halvtimes barneforestillinger som kan spilles på torg eller kjøpesenter, - festivalscener eller kulturarenaer, - innomhus eller utomhus. Og de passer like godt med eller uten billettfinansiering...

I ti år har PiratPappa vært OG Strømme sitt alter ego. Det har blitt noen hundre forestillinger for å møte små pirater over hele landet. Men OG Strømme har har skapt flere karakterer og forestillinger enn PiratPappa. I løpet av en tyveårig karriere som barnslig, vet vi hva som skal til for å engasjere og underholde barn.

PiratPappa blir sjøsjuk

PiratPappa er lei av sjølivet og vil heller bli landkrabbe!

Men hans vakre datter Celine har ingen planer om å slå seg til ro.

Hun er ung og ambisiøs og vil reise og røve og tjene egne penger og nå trenger hun mannskap!

Celine ønsker hjelp fra lokale små pirater for å lokke PiratPappa ut på nye tokt med Piratskuta Scala! 

Fjodor flytter inn

Fjodor er en ufordragelig torsk med en løs finne. Palles pappa er fiskereparatør og har tatt Fjodor med hjem for reparasjon og restitusjon.

 

Mens pappa er på nye oppdrag, må Palle pleie Fjodor.

Fjodor trives og vil flytte inn hos Palle og bli en del av familien.

Men mamma liker ikke idéen om å ha en storforlangende torsk boende på sofaen.

IMG_6083.JPG
Larry på Lorryen m GammelRåkkere Solør 09_edited_edited.jpg
Larrys Trafikale Råkkenrållshow

En gang var Larry råkkestjerne. Men så fikk han kone og barn og hus og husbankrente, - så ble han lastebilsjåføren til Lorryen​!

Nå snakker Larry trafikk på råkkenrålsk og speller råkkenråll på trafikalsk.

 

Larrys trafikale råkkenråll er trafikal peda-gå-gikk for fem- til ti-åringer. Får vi førsteklassingene til å bruke bena til skolen, vet vi at vi etablerer gode gå-vaner for resten av livet.

Julenissen & Reinen Trine

Endelig er er det jul og Julenissen & Reinen Trine er på tur med julegavegodter. Men Trine syns ikke at barna er så snille og hun syns i alle fall ikke at de fortjener julegavegodter.

 

Hun vil heller ha julegavegodtene for seg selv og har allerede spist så mye at hun har vondt i tre av fire mager!!! 

10421380_775666245815398_9020984241374283792_n.jpg

I tillegg til forestillingene presentert ovenfor, vil vi også slå et ekstra slag for Barnas Piratfest som har vært en sikker suksess over hele landet i snart 10 år. 

Barn1_Tysnes .jpg
Barnas Piratfest

Når PiratPappa og hans vakre datter Celine ankrer opp piratskuta Scala og inviterer til Barnas Piratfest, er det for å teste alle lokale småpirater og om de er klare for å mønstre på for en karriére til sjøs.

Barnas Piratfest er en piratdag for hele familien hvor Piratpappa er kaptein, men hvor lokale småpirater har hovedrollen.

bottom of page