top of page

PiratPappa lager Barnas Piratfest
og er klar for nye tokt i 2023!

Barnas Piratfest er en fiks ferdig familiemarkedsdag med piratshow & piratbaluba & pirattorg!

Pirater er en sikker vinner for lokale arrangører som vil trekke og tekkes barnefamilier. Etter snart ti år på veien, vet vi at landet er fullt av småpirater som aller helst vil bli mannskap hos PiratPappa og hans vakre datter -Celine.
 
Når vi ankrer opp piratskuta Scala, lover vi et gjennomarbeidet konsept som har med alt vi behøver for fire timer vellykket piratfest!
Fra våre lokale arrangører trenger vi et flatt gruset eller asfaltert område på 20 x 50 meter og en dedikert 16 A kurs med tilkobling minimum 20 meter fra Piratskuta Scala/scenen.
PiratPappa har med alt fra ballongsverd og gullmynter til lydanlegg for inntil 1000 publikummere.
Vi kommer klokka 10, rigger og gjør lydprøver til klokka 11.30, spiser lunsj og går i kostyme og starter Barnas Piratfest med PiratPappas piratshow klokka 12. Deretter går dagen slag i slag inntil klokka 16. Klokka 17 reiser PiratPappa og Piratskuta Scala videre...
 
Vi vil at Barnas Piratfest mest mulig skal være en markedsdag fordi publikumsområdet med fordel kan omkranses av torgboder, og gjerne med tilbud til piratpriser!
For å få skikkelig piratatmosfære, har PiratPappa utviklet egne pirattorgboder, samt designet piratantrekk for alt lokalt piratmannskap.
Barnas Piratfest er familieunderholdning med minimalt med arbeid for lokale arrangører, - ikke engang dårlig vær hindrer småpirater fra å være småpirater... Og med pirattorget er alt lagt til rette for handel og vandel og inntekter for den lokale arrangøren!
Piratfestkart_område_redigert.png

Her er vårt forslag til organisering av festområdet. Pirattorget legger til rette for at du som lokal arrangør kan optimalisere effekt og inntekter!

Torgbod med Sondre_redigert.jpg

Vi kan også levere optimaliserte salgsboder for dine lokale aktører og som kan leies eller kjøpes med tanke på bruk også ved fremtidige aktiviteter!

Vi har pusset på utstyret og gleder oss til flere tokt i 2023!

 

Selv om piratskuta Scala er en typisk sommerpiratskute, er PiratPappa & Celine klare til tokt på kjøpesenter og kulturhus og alle andre steder, hele året. Vi arrangerer like gjerne Barnas Piratfest inne som ute - det bestemmer du!

bottom of page